Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης που προσέφερε και φέτος ο Δήμος Βριλησσίων, από τις 15 Ιουνίου ως τις 4 Αυγούστου 2017, σε παιδιά 6-12 ετών των κατοίκων της πόλης.

Στο Κλειστό και Ανοιχτό Γήπεδο Βριλησσίων καθώς και στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α φιλοξενήθηκαν, από τις 7.30 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα, περίπου 200 παιδιά τα οποία έπαιξαν, αθλήθηκαν, έμαθαν, έκαναν νέες φιλίες και ξεκουράστηκαν μετά τις χειμερινές σχολικές υποχρεώσεις τους.

Απασχολήθηκαν 30 γυμναστές διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι δίδαξαν κολύμπι, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, τέννις και πινγκπονγκ. Οι καθηγητές ζωγραφικής, πηλού και θεατρικού παιχνιδιού από τα εργαστήρια του ΠΑΟΔΗΒ απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά και επίσης, για πρώτη φορά υπήρξε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών μέσω του Προγράμματος ERASMUS+ όπου εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά και τους μετέδωσαν γνώσεις και εμπειρίες άλλων εθνών και πολιτισμών.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΗΒ) Ιωάννα Κυρίτση ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους που εργάστηκαν με σύνεση και υπευθυνότητα για την άψογη λειτουργία του προγράμματος.

Ο  Δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του θεσμού και δήλωσε πως ‘η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών καθώς και η στήριξη των οικογενειών αποτελούν προτεραιότητα για όλους μας ως δημοτική αρχή και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε άοκνα με συνείδηση και επαγγελματισμό’.

 

 

 

Designed and Developed by