Γ. Πισιμίσης: «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της πόλης μας είναι οι άνθρωποι της» (βίντεο)

Με ένα βίντεο διάρκειας περίπου δύο λεπτών ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και το Πράσινο για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει τις πρώτες ημέρες της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής.

Το οπτικό υλικό καταγράφει τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου επί του πεδίου προκειμένου να βελτιωθεί αισθητά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εικόνα της πόλης μας στους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τους κοινόχρηστους χώρους και τα πάρκα. Από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ο Οδοκαθαρισμός επέστρεψε στα Βριλήσσια, μετά από πολλά χρόνια. Ο Οδοκαθαρισμός υλοποιείται  αποκλειστικά και μόνο από το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας στο πεδίο χειρωνακτικά (σκούπα χειρός και μεγάλο φαράσι), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Βριλησσίων και των δημοτών Σε συνεργασία με τα κλιμάκια του Οδοκαθαρισμού επιχειρεί και η μηχανική σκούπα, η οποία έχει και τη δυνατότητα της πλύσης του οδοστρώματος.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης αναφέρει: «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της πόλης μας είναι οι άνθρωποι της. Είναι εκείνοι που ξυπνούν τη νύχτα και πιάνουν δουλειά από νωρίς. Εκείνοι που βρίσκονται πάνω στο απορριμματοφόρο. Εργάζονται σκληρά. Χαμογελούν και καλημερίζουν τους συμπολίτες μας. Εκείνοι που φροντίζουν τα πάρκα μας τον ανεκτίμητο πράσινο πλούτο των Βριλησσίων. Βήμα-βήμα κάθε μέρα αλλάζουμε το πρόσωπο της πόλης μας. Καθαρίζουμε τους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τους κοινόχρηστους χώρους τα πάρκα μας. Ομορφαίνουμε ξανά τα Βριλήσσια μας. Ο Δήμος Βριλησσίων και οι εργαζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανατάξουμε την καθημερινότητα στα Βριλήσσια. Τον αγώνα αυτόν θέλουμε να αγκαλιάσουν όλοι οι συμπολίτες μας. Σεβόμαστε τον Δημόσιο Χώρο για μια πόλη όπως την ονειρευόμαστε καθαρή, φιλική, ανθρώπινη»

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560