Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος μήνας με τις εκδηλώσεις του 29ου Φεστιβάλ Βριλησσίων από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΗΒ).

Από το τέλος Μαΐου έως το τέλος Ιουνίου, πλήθος κόσμου παρακολούθησε και χειροκρότησε την προσπάθεια των μελών των Πολιτιστικών Εργαστηρίων του ΠΑΟΔΗΒ :

-στις εκθέσεις των εργαστηρίων Ζωγραφικής και Φωτογραφίας παιδιών και ενηλίκων,

-στις μουσικές βραδιές με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα & το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Χορωδιών,

-στις χορευτικές βραδιές με αργεντίνικο  tango, με  latin και παραδοσιακούς  χορούς,

-στην ταινία «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΑΝ» του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου,

Αλλά και στις παιδικές παραστάσεις «Το Ασυναίσθημα», «Περιμένοντας τον Γκοντό» και τις παραστάσεις ενηλίκων «Σάντα Τσικίτα» & «Η Τρελή του Σαγιό», στις μουσικές βραδιές με την Ελένη Δήμου, στο πλαίσιο του διήμερου αφιερώματος στον Χρόνη Αηδονίδη και την Ηρώ, καθώς και στις θεατρικές παραστάσεις «Μόλις χώρισα» & «Xana Zoo» από επαγγελματικούς θιάσους.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές των εργαστηρίων και τα μέλη τους που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς, καθώς και τους καλλιτέχνες που μας «ταξίδεψαν» με τη φωνή και με τη σκηνική τους ερμηνεία. 

Το Φεστιβάλ Βριλησσίων θα συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί με καταξιωμένους δημιουργούς & καλλιτέχνες και με αξιόλογα μουσικά και θεατρικά σχήματα έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, προσφέροντάς μας ποιοτικές και ξεχωριστές βραδιές.

 

 

 

 

Designed and Developed by