Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ), σε συνεργασία με:

την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων «Η Αλληλεγγύη» και τον Εξωραϊστικό-Επιμορφωτικό – Φιλανθρωπικό και Αθλητικό Σύλλογο Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

σας καλεί να γίνετε κι εσείς εθελοντές αιμοδότες την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων, ώρες 10.00-13.00.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική διότι θα γίνετε κάτοχοι της εθελοντικής κάρτας αιμοδοσίας, η οποία σας επιτρέπει να απευθύνεστε με τον αριθμό της κάρτας σας, απευθείας στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται κάποιος δικός σας και να εξυπηρετείστε άμεσα.

Ο Δήμος μας μέσω του ΟΚΠΑΔΒ, με τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) πραγματοποιεί 3 φορές το χρόνο αιμοδοσία, που συνδιοργανώνουν και συμμετέχουν κάθε φορά όλοι οι φορείς μαζί, σε διαφορετικό σημείο της πόλης μας ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή όλο και περισσότερων εθελοντών αιμοδοτών.

Η προσπάθεια όλων κοινή, ο στόχος ένας: Περισσότεροι εθελοντές αιμοδότες, απόκτηση κάρτα εθελοντή αιμοδότη, για να δίνουμε ζωή σε όσους την έχουν ανάγκη. Διότι η Αλληλεγγύη είναι Αγάπη και η Αγάπη δίνει Ζωή!

 

 

 

 

Designed and Developed by