Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 ξεκινάει με τα "ΑΗΔΟΝΙΔΕΙΑ" το 29ο Φεστιβάλ Βριλησσίων. 
Οι Μουσικές και Θεατρικές διαδρομές 2018, είναι ένας σημαντικός πλέον θεσμός που διοργανώνει με επιτυχία ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων για 29η χρονιά και έχει γνωρίσει την καθιέρωση και την επιτυχία μέσα από τη μεγάλη αποδοχή του κοινού.
Το ανακαινισμένο θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη» ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το 29ο Φεστιβάλ, το οποίο το οποίο ξεκινά αυτή την Κυριακή 10-6 και ώρα 21.00 με τα ‘ΑΗΔΟΝΙΔΕΙΑ’ και περιλαμβάνει αξιόλογα και σημαντικά μουσικά σχήματα και θεατρικές παραστάσεις με καταξιωμένους δημιουργούς και καλλιτέχνες, με στόχο να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό θεατή.

"Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των νέων σύγχρονων καθισμάτων, που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, το θέατρο-στολίδι της πόλης μας είναι έτοιμο να υποδεχθεί το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου μας, σε ένα χώρο αντάξιο του θεσμού, που έχουν αγκαλιάσει εδώ και χρόνια με αγάπη οι Βριλησσιώτες αλλά και χιλιάδες επισκέπτες. Σας καλούμε να γίνετε συνεπιβάτες σε μία διαδρομή Τέχνης, χαράς και δημιουργίας, με προορισμό έναν καλύτερο κόσμο για όλους", 
δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.

Καλό πολιτιστικό καλοκαίρι!

Θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ - ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

(Μεταμόρφωση Σωτήρος & Υψηλάντου Άνω Βριλήσσια)

πρόγραμμα

Designed and Developed by