Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, επιβραβεύει τα μέλη της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης www.followgreen.gr/vrilissia, με την προσφορά δωρεάν 1 έως και 2 εβδομάδων στo φετινό Summer Camp – πρόγραμμα απασχόλησης 6-12 ετών διάρκειας 4 και 7 εβδομάδων αντίστοιχα.

Η παραπάνω σημαντική προσφορά, αφενός αντικατοπτρίζει τη βούληση του Οργανισμού να ενισχύσει περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας και ειδικότερα στον κρίσιμο τομέα της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης, αφ’ ετέρου δίνει τη δυνατότητα ο πολιτισμός και το περιβάλλον  να λειτουργήσουν αλληλένδετα.

Το Summer Camp περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες (όπως  κολύμπι, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, στίβο, ρυθμική/ενόργανη κοκ), καθώς και δημιουργικές δραστηριότητες (όπως ζωγραφική, χειροτεχνία, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, κοκ) αλλά και εκδρομές.

Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά του Οργανισμού έχει ως ακολούθως:

  • 1 δωρεάν εβδομάδα, για το πρόγραμμα 4 εβδομάδων απασχόλησης, με την προϋπόθεση  εγγραφής ενός μέλους στην πλατφόρμα και τη συγκέντρωση 150 πόντων επιβράβευσης,
  • 2 δωρεάν εβδομάδες, για το πρόγραμμα 7 εβδομάδων απασχόλησης, με την προϋπόθεση εγγραφής δύο μελών στην πλατφόρμα και τη συγκέντρωση 150 πόντων επιβράβευσης από έκαστο μέλος.

Σε περίπτωση ήδη εγγεγραμμένου/ων μέλους/ων αρκούν οι παραπάνω αναφερόμενοι πόντοι επιβράβευσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, η περίοδος, οι προϋποθέσεις και το κόστος εγγραφών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού www.vrilissia-arts-sports.gr, τηλ: 210 8101510, 210 8101511, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Διεύθυνση Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη Βριλήσσια -  Αθήνα  15235 Ελλάδα).

Έναρξη περιόδου εγγραφών: 30/5/2017

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται έγκαιρα να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και επιπρόσθετα να προσκομίσουν – εφ’ όσον  επιθυμούν να λάβουν την προσφορά – το/α κουπόνι/α εξαργύρωσης της προσφοράς www.followgreen.gr/vrilissia.

Designed and Developed by