Συνάντηση συνεργασίας με τα άτομα που φροντίζουν την καθαριότητα των σχολικών κτιρίων, τους σχολικούς τροχονόμους, σχολικούς φύλακες και το βοηθητικό προσωπικό από τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Εργασίας οχτάμηνης διάρκειας του ΟΑΕΔ που απασχολούνται στον Δήμο Βριλησσίων, είχε χθες Δευτέρα 9 Οκτωβρίου η Πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής κα Γιώτα Παρασκευοπούλου, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανθρώπινων Πόρων του Δήμου Βριλησσίων κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης, ο οποίος συνέβαλε στην άμεση προμήθεια των νέων αντανακλαστικών χιτωνίων των σχολικών τροχονόμων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όλες οι πλευρές κατέθεσαν προβληματισμούς και προτάσεις με στόχο τόσο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού όσο και τη διευκόλυνση της βέλτιστης λειτουργίας των σχολικών υποδομών του Δήμου.

Η κα Παρασκευοπούλου ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους αυτούς, που κάθε χρόνο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης τους και βάζοντας πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των μαθητών.

Από την πλευρά του, ο κ. Βαφειάδης διαβεβαίωσε ότι για τον Δήμο Βριλησσίων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών και οι άριστες συνθήκες ασφάλειας, καθαριότητας και συντήρησης των σχολικών κτιρίων και ευχαρίστησε το προσωπικό για το σπουδαίο έργο του προς αυτή την κατεύθυνση.  

Designed and Developed by