Την Τερτάρτη 10 Μαΐου, ο αναπληρωτής Δήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης του Ottweiler της Γερμανίας κ. Hans - Peter Jochum  επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξένο Μανιατογιάννη στο δημαρχείο όπου και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας που περιελάμβανε την εξέταση και αναλυτική συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

  • Η πορεία στο μέλλον της αδελφοποίησης και η ενίσχυσή της μέσα από έναν προγραμματισμό κοινών δράσεων, με συνέπεια και συνέχεια, υπό την αιγίδα των δύο δήμων, ώστε να ωφεληθούν οι δημότες και κυρίως η εκπαιδευτική κοινότητα και οι νέοι του δήμου.
  • Ο προγραμματισμός των δράσεων για την επέτειο των είκοσι χρόνων της αδελφοποίησης που συμπληρώνονται τον επόμενο χρόνο.
  • Η εκπαιδευτική επίσκεψη του δημοτικού σχολείου του δήμου μας Athener Schule τον επόμενο μήνα στην πόλη του Ottweiler της Γερμανίας, στο κρατίδιο του Saarland.

Στο τέλος της συζήτησης, η οποία έγινε σε θετικό και δημιουργικό κλίμα αποφασίσθηκε η συνέχεια και η διαδικασία του διαλόγου ώστε μέσα από τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες να αποφασισθούν οι κοινές δράσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο Δήμαρχος κ. Ξ.  Μανιατογιάννης , ο κ. Hans - Peter Jochum, η εκπαιδευτικός του  Athener Schule κα. Δ. Ναυπλιώτου, η διευθύντρια του ίδιου σχολείου κα. Ε.Ιωαννίδου, η κα. Lucia Jochum και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Πολίτης, υπεύθυνος της αδελφοποίησης του δήμου μας.

 

 

Designed and Developed by