Το βραβείο Περιβαλλοντικής Πολιτικής απονεμήθηκε στο Δήμο Βριλησσίων σε συνεργασία με τον ΕΣΔΝΑ για το έργο: «Καινοτόμες Πολιτικές από τη Διαχείριση Απορριμμάτων με Ανακύκλωση στην Πηγή».

Η βράβευση έγινε το Σάββατο 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018» και στην κατηγορία Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Την εκδήλωση, η οποία έγινε στο συνεδριακό κέντρο Μήλου «Γιώργος Ηλιόπουλος», διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά το ECOCITY.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κωνσταντίνος Βαφειάδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Φυκίρης.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Βαφειάδης, δήλωσε:

«Η βράβευση του Δήμου Βριλησσίων αποτελεί σημαντική αναγνώριση για το έργο που κάνουμε στο Δήμο όσον αφορά το πρόγραμμα διαχείρισης και ανακύκλωσης των απορριμμάτων στην πηγή. Και μάλιστα, αξίζει να επισημάνουμε, ότι δεν υπάρχει όφελος μόνο για το περιβάλλον αλλά και για τον δημότη αφού το πρόγραμμα λειτουργεί ανταποδοτικά και σε οικονομικό επίπεδο για αυτόν».

O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Φυκίρης, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε για τη σημαντική διάκριση του Δήμου Βριλησσίων στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους πολίτες που έχουν κατανοήσει, συμμετέχουν και στηρίζουν ενεργά την καινοτόμα πολιτική της Διαλογής στην Πηγή των απορριμμάτων».

 

 

 

 

 

Designed and Developed by