psfiaka pistip

Δήμος Βριλησσίων: Το 2020 έτος συνέχισης και υλοποίησης έργων με συνέπεια και όραμα

Μεγάλη και θερμή υπήρξε η ανταπόκριση στην πρόσκληση του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Βριλησσίων, που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 , στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, με πλήθος πολιτών, σε κλίμα συναίνεσης και αισιοδοξίας για επιτυχία των στόχων του οράματος προοπτικής για την πόλη των Βριλησσίων.
 
Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, κα Λουκία Κεφαλογιάννη, μετέφερε το μήνυμα του Περιφερειάρχη, κ. Πατούλη και ευχήθηκε στον Δήμαρχο, Ξένο Μανιατογιάννη και στο Δημοτικό Συμβούλιο να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα της επίλυσης των προβλημάτων της πόλης και δήλωσε τη βούληση της Περιφέρειας Αττικής να είναι μαζί  στις προσπάθειες βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου.
 
Ο Δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους, τόνισε: «Το μήνυμα είναι σαφές, έχουμε σχέδιο για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης. Επιδιώκουμε τις συνεργασίες και τον διάλογο σε όλα τα επίπεδα και ήδη έχουμε επιτύχει αποτελέσματα σε σημαντικά θέματα με ομοφωνία στο Δημοτικό Συμβούλιο».
 
Ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρθηκε ενδεικτικά στα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο, όπως η ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων της Ναυτικής Βάσης και ακολουθούν η πλατεία Αναλήψεως και Ελευθερίας, τα γήπεδα της οδού Ολύμπου, η αποκατάσταση της βατότητας των πεζοδρομίων, οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του Υδατόπουργου και του Κλειστού Γυμναστηρίου, η συντήρηση σχολικών μονάδων και η τοποθέτηση ανελκυστήρων.
Ήδη δημοπρατήθηκαν μελέτες για τους υπογειοποιημένους κάδους, οι οποίοι θα τοποθετηθούν αρχικά στα εμπορικά σημεία της πόλης, για τους τάπητες των αθλητικών χώρων και για τις παιδικές χαρές. Εντός των ημερών θα αρχίσει η αντικατάσταση του οδοφωτισμού σε όλο το μήκος της πόλης, ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα παραβατικότητας. Τον Μάϊο ξεκινά η αντικατάσταση των υδρομετρητών και ακολουθούν τα έργα ομβρίων υδάτων στην οδό Ολύμπου και πάνω καθώς και η ανάπλαση της οδού Σπάρτης, έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής. Τέλος, αναφέρθηκε στην ταχεία επέκταση του φυσικού αερίου και στις σχολικές μονάδες, στην κατασκευή της πεζογέφυρας στην οδό Αναπαύσεως και στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.
 
«Προχωρούμε με άξονα τις ανάγκες του πολίτη, με τη γραμμή και την ώρα του Δημότη, ώστε οι λύσεις να βρίσκονται άμεσα. Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε και υποστηρίζετε τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής. Ολα τα ζητήματα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Καταδικάζουμε ωστόσο οποιαδήποτε μορφή φανατισμού και ακρότητας» δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.
 
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Βριλησσίων, κα Αθανασοπούλου Γωγώ, κ. Γιάννης Πισιμίσης και κ. Αργύρης Ντινόπουλος.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Αγησίλαος, ο οποίος ευλόγησε την εκδήλωση, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Β. Τομέα Αττικής κα Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου και  ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 κα Α. Αδαμοπούλου,  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,ο πρώην Δήμαρχος Ν. Πεντέλης, κ. Κώστας Κοσοβίτσας, ο Διοικητής Ασφαλείας του Α.Τ. Βριλησσίων, κ. Παππάς, το Δ.Σ της Παλαιστινιακής Παροικίας, οι πρόεδροι των (4)  Νομικών Προσώπων του Δήμου, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, αθλητικών – πολιτιστικών φορέων, καθώς επίσης τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό των Νομικών Προσώπων του ΟΚΠΑΔΒ και ΠΑΟΔΒ και ο Πρόεδρος Εργαζομένων του δήμου.
 
83493252 168276127738050 7662089680308928512 n
 
83063589 4079630335395714 1400102258380636160 n 

novoville banner button 3

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

asxolikh

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560

vrilissia.gr 2018