Ανακοίνωση για τις συναλλαγές με τις Υπηρεσίες και τα ΚΕΠ του Δήμου Βριλησσίων

Αγαπητοί συνδημότες,

Για λόγους πρόληψης και προστασίας κατά του κορονοιού κρίνεται η απαραίτητη η λήψη επιπρόσθετων μέτρων, από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020.
 
Πιο συγκεκριμένα:
 
- Αναστέλλονται όλες οι προσθεσμίες καταβολής πληρωμών και ρυθμίσεων. Συστήνουμε στους δημότες να εκτελούν τις πληρωμές ηλεκτρονικά.
 
Η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις Υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 213 2050500 και μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., προκειμένου να υποβάλλουν τα αιτήματά τους.
Σε ειδικές και επείγουσες περιπτώσεις, όπου απαιτείται φυσική παρουσία, η εξυπηρέτηση θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και ραντεβού.
 
Σύμφωνα με νέα απόφαση του αρμόδιουΥπουργείου ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ των Κ.ΕΠ. τα οποία  θα λειτουργούν  07:30-15:00 και μόνον με ραντεβού που θα κλείνουν οι πολίτες, ώστε να αποφευχθεί να υπάρχει συνωστισμός στις εν λόγω υπηρεσίες.
 

Αναζητηση

your europe

youth logo 1

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018