«Κnowledge Shots -σφηνάκια γνώσης-» Ημερίδα ευαισθητοποίησης για τα άτομα με κινητική αναπηρία και αναπηρία όρασης, ακοής και ομιλίας

Ημερίδα με θεματικό τίτλο «(well)come to your senses» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/12/2019, στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, Αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος», με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για την καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας με κινητική αναπηρία και αναπηρία όρασης, ακοής και ομιλίας.

Η εκδήλωση ξεχωρίζει καθώς εφαρμόζει την καινοτόμο μεθοδολογία «knowledge shots |σφηνάκια γνώσης» που υλοποιείται αποκλειστικά από τη Μίλητος Α.Ε, όπου το περιεχόμενο, η γρήγορη διαδοχή των θεμάτων, η δυναμική των τοποθετήσεων και η μουσική που διακόπτει τους ομιλητές/τριες όταν υπερβαίνουν τα 7 λεπτά, επιτυγχάνουν μία μοναδική μαθησιακή εμπειρία.

Εμπειρία που στοχεύει στην καταπολέμηση του κοινωνικού ρατσισμού και στιγματισμού που αναστέλλουν την ενεργή συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στον κοινό μας βίο.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της ιδιότητας της knowl ως Πολιτιστικός Φορέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων.

Την εκδήλωση χαιρετίζει ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Ξένος Μανιατογιάννης.

PROSKLHSH MILITOS

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018