Ξένος Μανιατογιάννης: Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ώστε κανείς συνδημότης μας να αισθάνεται αβοήθητος και μόνος

Κοντά στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» βρέθηκε ο Δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, προκειμένου να τους ευχηθεί για τις γιορτές και τη νέα χρονιά, αλλά και για να συνομιλήσει μαζί τους για τυχόν ελλείψεις ή προβλήματα που τους απασχολούν.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αφορά 120 άτομα μεταξύ αυτών ηλικιωμένους συμπολίτες των Βριλησσίων, που ζουν μόνοι, καθώς και άτομα με κινητικά προβλήματα, που είναι αδύνατη η πρόσβασή τους σε καθημερινές ανάγκες.

Μέσω του προγράμματος οι ωφελούμενοι υποστηρίζονται από 2 νοσηλευτές και 5 άτομα γενικών καθηκόντων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν σε θέματα καθημερινότητας, όπως συνόδευση σε νοσοκομεία, συνταγογραφήσεις, ατομική υγιεινή και προμήθεια προϊόντων πρώτης ανάγκης, ώρες συντροφιάς αλλά και ψυχολογικής υποστήριξης.

Τον Δήμαρχο, κ. Ξένο Μανιατογιάννη, συνόδευσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας & Πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κα Βούλα Αρσένη- Λάμπρου, ο κ. Ηλίας Μποζάς, Προϊστάμενος Κοινωνικών Δομών και η Κοινωνική Λειτουργός, κα Ελένη Φιλίππου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος τους ευχαρίστησαν με τη σειρά τους και τους ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά!

κολαζ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018