Μειώνουμε και Διαχωρίζουμε τα απορρίμματά μας τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Μέρα με τη μέρα δίνουμε όλοι μαζί κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για να περιορίσουμε τη διασπορά και τις συνέπειες της εξελισσόμενης πανδημίας. Επικεντρωμένοι στη διατήρηση άριστων συνθηκών δημόσιας υγείας, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης στην πρώτη γραμμή της μάχης, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διατηρήσουν βιώσιμο και υψηλό το επίπεδο διαβίωσής μας μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δυσχερής συνθήκες.

Οφείλουμε όμως όλοι, ιδιαίτερα τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προσπάθειά τους, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μηνός, οπότε και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωσή.


Μέχρι τότε:
- ΔΕΝ εκτελούμε εργασίες ανακαίνισης και οποιεσδήποτε άλλες εργασίες που παράγουν δομικά και ογκώδη απορρίμματα (καναπέδες, ψυγεία, τραπέζια, πολυθρόνες, στρώματα, καρέκλες κλπ) στους δρόμους
- ΔΕΝ κλαδεύουμε και δεν βγάζουμε κλαδέματα στις οδούς
- Τοποθετούμε τα απορρίμματά μας ακόμα πιο προσεχτικά διαχωρισμένα: Στους ΜΠΛΕ κάδους τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ υλικά, στους ΚΑΦΕ κάδους τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ αμαγείρευτα και μαγειρεμένα υπολείμματα (μέσα σε ΑΝΟΙΧΤΕΣ σακούλες) και στους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (ή γκρι) κάδους τα ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ απορρίμματα του νοικοκυριού.

menoume spiti

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560