Έναρξη Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Βριλησσίων για την περίοδο 2019-2020

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Εθελοντισμού και Ανθρώπινου Δυναμικού σας προσκαλεί στην Έναρξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Βριλησσίων για την περίοδο 2019-2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.00μ.μ., στην αίθουσα ‘Ν.Εγγονόπουλος’ στο Πάρκο Μ.Θεοδωράκης.

Θέμα 1ης Θεματικής: Διαδίκτυο-Εθισμός

Η παρουσίαση θα γίνει από την κα Κέλλυ Ιωάννου, Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSli) - Κλινική Εγκληματολόγο - Σύμβουλο Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων, Υποψήφια διδάκτωρ Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Essex και την κα Πόλυ Κεφαλά, Ψυχολόγο-Επικοινωνιολόγο με εξειδίκευση στην Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία, ειδικευμένη ψυχοθεραπεύτρια στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και εκπαιδευόμενη στη Σχεσιακή Ψυχανάλυση.
Ο εθισμός στο διαδίκτυο είναι μια σχετικά νέα μορφή εξάρτησης, όμως εάν αναγνωριστεί σε αρχικό στάδιο, είναι πιο εύκολο να αντιμετωπισθεί. Για το λόγο αυτό, επιλέξαμε να ξεκινήσουμε το φετινό ταξίδι μας στη γνώση με το συγκεκριμένο θέμα και με σκοπό ‘να καλλιεργούμε σωστές στάσεις αξιοποίησης του διαδικτύου ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα θετικά της τεχνολογίας χωρίς όμως τις αρνητικές της συνέπειες.

 πρόγραμμα

novoville banner button 3

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

asxolikh

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560

vrilissia.gr 2018