Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση να διαχωρίζουμε τα ανακυκλώσιμα και οργανικά οικιακά απορρίμματά μας

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τον δραστικό περιορισμό ρίψης των σκουπιδιών στους πράσινους κάδους, κάτι επιβεβλημένο για τη δημόσια υγεία και την βιωσιμότητα της πόλης μας μετά την προσωρινή διακοπή λειτουργίας λόγω ρήγματος στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Όσο διαρκούν οι εργασίες αποκατάστασης - οι οποίες καθυστερούν επιπλέον λόγω των βροχοπτώσεων - και παραμένει κλειστός ο ΧΥΤΑ, συνεχίζουμε με την ίδια ένταση να διαχωρίζουμε κατάλληλα τα ανακυκλώσιμα και οργανικά οικιακά απορρίμματα μας και να τα οδηγούμε μόνο στον μπλε ανακύκλωσης και στον καφέ κάδο κομποστοποίησης, αντίστοιχα.

Στο δήμο Βριλησσίων πασχίζουμε για μια καθαρή πόλη και για την πρόληψη και την ανακύκλωση των αστικών αποβλήτων. Με λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας τις δύσκολες ημέρες που παραμένουν τα προβλήματα απόρριψης των σύμμεικτων απορριμμάτων του πράσινου κάδου και αξιοποιώντας τη μέχρι τώρα εξαιρετική πρόοδο δήμου και δημοτών μπορούμε να διατηρήσουμε την εικόνα της πόλης μας σε άριστη κατάσταση κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την παρούσα κρίση χωρητικότητας και αντοχών ταφής του ΧΥΤΑ της Αττικής.

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560