Παραχώρηση κομποστοποιητών σε νοικοκυριά για οικιακή κομποστοποίηση των οργανικών υπολειμμάτων

Προχωρούμε σε ένα ακόμα βήμα, για την επιτυχία του οποίου απαιτείται η ενεργός συμμετοχή των νοικοκυριών.

Συγκεκριμένα, μετά την ανάπτυξη του δικτύου καφέ κάδων και την πρόσφατη έναρξη του προγράμματος συνοικιακής κομποστοποίησης σε πάρκα και πλατείες της πόλης, νέος σταθμός είναι η οικιακή κομποστοποίηση, για όσες οικίες και πολυκατοικίες διαθέτουν κήπο, κηπάριο ή έστω αυλή.
Προσκαλούμε κάθε ευαισθητοποιημένο δημότη και νοικοκυριό να δηλώσει το ενδιαφέρον του για το νέο δημοτικό πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, ώστε με την παραχώρηση κατάλληλου κομποστοποιητή από το Δήμο Βριλησσίων να παράγει από τα οργανικά της κουζίνας του άριστης ποιότητας λίπασμα (κόμποστ) για εμπλουτισμό του χώματος του κήπου/κηπαρίου του.
Στα νοικοκυριά που θα συμμετέχουν θα παραχωρηθεί ένας οικιακός κομποστοποιητής και βασικές οδηγίες λειτουργίας του, καθώς και οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση και υποστήριξη απαιτείται για την αποδοτική χρήση.
Οι ενδιαφερόμενοι δημότες και νοικοκυριά μπορούν να εκδηλώνουν το καταρχήν ενδιαφέρον τους για συμμετοχή τους στο νέο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης στο τηλ. της Υπηρεσίας Καθαριότητας 2106130917 και ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η Καθαριότητα και η Διαλογή στην Πηγή είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

2

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560