Συμμετοχή του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καντά στο πρόγραμμα Μαθητική Εικονική Επιχείρηση Ja Greece

Με την εικονική επιχείρηση MUGTRIP συμμετέχει το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Καντά στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Εικονική Επιχείρηση.
 
H MUGTRIP είναι μια εταιρεία, η οποία προσφέρει επαναχρησιμοποιούμενες κούπες καφέ, οι οποίες διακινούνται σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων καφετεριών. Ο χρήστης της κούπας κερδίζει διάφορες ανταμοιβές, όσα περισσότερα «χιλιόμετρα» κάνει, δηλαδή όσο πιο πολλές φορές την επαναχρησιμοποιεί. Η MUGTRIP, για κάθε δέντρο που σώζεται από τη μείωση κατανάλωσης χάρτινων ποτηριών, δωρίζει χρήματα για την δεντροφύτευση ενός νέου δέντρου. Στόχος είναι η κινητοποίηση των καταναλωτών, η ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων και η ενίσχυση του θετικού αποτυπώματος στο περιβάλλον. Η ιδέα της επιχείρησης ενσωματώνει τη λογική «Επαναχρησιμοποιώ -Ξαναγεμίζω - Ανασταίνω το περιβάλλον». Γνωρίστε την MUGTRIP καλύτερα στο https://mugtrip.business.site/
 
Επισκεφτείτε την Εμπορική Έκθεση στο The Mall Athens στις 17/3 20/23, ώστε να γνωρίσετε την ομάδα από κοντά και να σας παρουσιάσει την ιδέα της.
Ο Δήμος Βριλησσίων και η Αντιδημαρχία Παιδείας στηρίζει την προσπάθεια των μαθητών και τους εύχεται καλή επιτυχία!!!
 
Υποστηρίξτε την προσπάθεια των μαθητών ψηφίζοντας το promo video στο https://jagreece.org/promovoting/vote-2023/
 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560