Επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης στην πλατεία Αναλήψεως

Αργά το βράδυ της Δευτέρας 15/4 πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση απολύμανσης και καθαρισμού στην πλατεία Αναλήψεως.

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας ξεκίνησαν την υδροσάρωση στον χώρο της πλατείας σε μια επιχείρηση που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στον καθαρισμό συμμετείχαν δύο μηχανικές βούρτσες και ένα υδροφόρο όχημα του Δήμου Βριλησσίων.

plateia2

Η πλατεία Αναλήψεως υπέστη μια εντατική διαδικασία καθαρισμού, με τη χρήση σύγχρονων μέσων και εξειδικευμένου προσωπικού. Τα ειδικά οχήματα του Δήμου Βριλησσίων, υπό την επίβλεψη του Δημάρχου Γ. Πισιμίση και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γ. Μαρίνη, προχώρησαν σε πλύση του χώρου με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «H επιχείρηση βαθέως καθαρισμού στην πλατεία Αναλήψεως είναι η πρώτη στοχευμένη δράση σε κοινόχρηστο χώρο στην πόλη μας. Με αυτόν τον τρόπο σκοπεύουμε να αναβαθμίσουμε συνολικά τον Δημόσιο Χώρο στην πόλη μας, να αλλάξουμε την εικόνα των Βριλησσίων»

Μέσα από μια επιμελή διαδικασία πλυσίματος με νερό, σαπούνι αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον απολυμαντικό υγρό και με τη χρήση των ειδικών μηχανικών μέσων η κεντρική πλατεία της πόλης μας παραδόθηκε καθαρή, πιο όμορφη και φιλική στους συμπολίτες μας. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αντανακλά τη συνεχή δέσμευση του Δήμου Βριλησσίων για τη δημιουργία ενός καθαρού, ασφαλούς και βιώσιμου αστικού περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες. Το προσεχές διάστημα ανάλογες συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού και απολύμανσης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της πόλης μας.

plateia1

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560