Δωρεάν κατασκήνωση για παιδιά των Βριλησσίων-Από 3/6 έως 10/6 οι αιτήσεις

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω της Αντιδημαρχίας Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων ενημερώνει ότι μπορούν να φιλοξενηθούν δωρεάν 30 παιδιά ανά περίοδο στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών (γεννημένα μεταξύ 2018-2012) σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ:

Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Άφιξη, Πέμπτη 11/07/2024 – Αναχώρηση, Τετάρτη 24/07/2024

Γ ΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Άφιξη, Σάββατο 27/07/2024 – Αναχώρηση, Παρασκευή 09/08/2024

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα τα προσκομίσετε στην Αντιδημαρχία Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας του Δήμου Βριλησσίων (Λ.Πεντέλης 62) ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από την Δευτέρα 03/06/2024 έως και την Δευτέρα 10/6/2024.

Οι εγγραφές θα γίνουν μόνο από τους γονείς των παιδιών ή τους έχοντες την επιμέλεια οι οποίοι θα φέρουν υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα.

445667603 791653269738972 5243045612722590821 n

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Α) Για την εγγραφή, οι γονείς ή οι έχοντες την επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να φέρουν (φυσικά ή ηλεκτρονικά) τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας του γονέα.

2. Μία πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού.

3. Ιατρική βεβαίωση, ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα και ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης.

4. Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας με τους εμβολιασμούς συμπεριλαμβανομένης και της 1ης σελίδας με τα στοιχεία του παιδιού.

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης από το Μητρώο Πολιτών του Υπουργείου Εσωτερικών. ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι πιστοποιητικό/ληξιαρχική πράξη γέννησης).

6. Σε περίπτωση διαζυγίου, δικαστική απόφαση που ορίζει τον έχοντα την επιμέλεια του παιδιού.

7. Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας για κατοίκους του Δήμου Βριλησσίων: αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης Ε1 και ένας πρόσφατος λογαριασμός (ΕΥΔΑΠ, παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου, παρόχου Σταθερής ή Κινητής Τηλεφωνίας).

8. Επισημαίνεται ότι θα ισχύουν οι εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις, όσον αφορά το προσκομιζόμενο πιστοποιητικό, στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.

Για την εγγραφή των παιδιών υπηκόων άλλων χωρών απαιτούνται:

1. Μία πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού.

2. Ιατρική βεβαίωση, ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα και ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης.

3. Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας με τους εμβολιασμούς συμπεριλαμβανομένης και της 1ης σελίδας με τα στοιχεία του παιδιού.

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης επικυρωμένο από προξενική αρχή ή με επίσημη μετάφραση από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. ΠΡΟΣΟΧΗ :όχι πιστοποιητικό/ληξιαρχική πράξη γέννησης.

5. Φωτοτυπία του διαβατηρίου του γονέα που πραγματοποιεί την εγγραφή. 6. Φωτοτυπία του διαβατηρίου του παιδιού.

7. Φωτοτυπία της άδειας παραμονής του γονέα που πραγματοποιεί την εγγραφή.

8. Φωτοτυπία της άδειας παραμονής του παιδιού.

9. Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας για κατοίκους του Δήμου Βριλησσίων: αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης Ε1 και ένας πρόσφατος λογαριασμός (ΕΥΔΑΠ, παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου, παρόχου Σταθερής ή Κινητής Τηλεφωνίας).

10. Επισημαίνεται ότι θα ισχύουν οι εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις, όσον αφορά το προσκομιζόμενο πιστοποιητικό, στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.

Σημειώνεται ότι όλα τα ανωτέρω έγγραφα πρέπει να είναι σε ισχύ. Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς ή οι έχοντες αρμοδίως την επιμέλεια των παιδιών, κατά την διαδικασία εγγραφής θα ενημερωθούν για τον κανονισμό λειτουργίας των Παιδικών Εξοχών και θα υπογράψουν τις σχετικές άδειες συμμετοχής των παιδιών. Ο απαιτούμενος ιατρικός έλεγχος για τα παιδιά, δύναται να πραγματοποιείται είτε από τον οικογενειακό Ιατρό – Παιδίατρο - Δερματολόγο, Η παράδοση και παραλαβή των παιδιών θα γίνεται μόνο από τους γονείς ή τους νομίμως έχοντες την κηδεμονία αυτών ή τους έχοντες σχετική εξουσιοδότηση. Ουδεμία εξαίρεση θα γίνει αποδεκτή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 6135611 (εσωτ. 1004) αρμόδια υπάλληλος Κατερίνα Κασιμάτη.

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560