Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Βριλησσίων

Τα δύο Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Βριλησσίων αναβαθμίστηκαν και μπορούν πλέον να προσφέρουν πιο ποιοτικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας, ανταποκρινόμενα στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. 

Οι παρεμβάσεις που αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται περιλαμβάνουν την πλήρη ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών των δύο ΚΕΠ του Δήμου Βριλησσίων βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών αλλά και την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις, όπως: αναβάθμιση και αντικατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών, προμήθεια και αναβάθμιση εκτυπωτών, προμήθεια νέων τάμπλετ και εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής προτεραιότητας εξυπηρετούμενων. 

kepanovr

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε:

«Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Βριλησσίων διευρύνουν και αναβαθμίζουν τη λειτουργία τους, παρέχοντας στους συμπολίτες μας ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες»

Τα ΚΕΠ του Δήμου Βριλησσίων χάρη στην ψηφιακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους, παρέχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης τόσο με φυσική παρουσία, όσο και με βιντεοκλήση, ενώ λαμβάνουν και ψηφιακές αιτήσεις.

kep4 1

 Οι παρεμβάσεις χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ», σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Next Generation EU, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το συνολικό ύψους του ποσού για τον Δήμο Βριλησσίων έφτασε τις 111.000 ευρώ.

kep3

 

kep5

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560