Πάνω από 13.000 θεατές στο 35ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

Με τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έπεσε η αυλαία για το εφετινό 35ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων.

Αφού ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εργασίες λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισής του, το θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» υποδέχθηκε περισσότερους από 13.000 θεατές σε μια γιορτή τέχνης από τα τέλη Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι Μουσικές και Θεατρικές Διαδρομές 2024 συνδύασαν έργα κλασικής και σύγχρονης δραματουργίας και δημοφιλείς μουσικές παραστάσεις που βρήκαν μεγάλη απήχηση στους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

DJI 0783 Enhanced NR

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Ο φιλόξενος χώρος του θεάτρου μας «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Άνω Βριλήσσια υποδέχθηκε σπουδαίους δημιουργούς του θεάτρου και της μουσικής, ενώ παράλληλα δώσαμε βήμα και σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους. Το Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων αποτελεί θεσμό για την πόλη μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή και οι 13 μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που ανέβηκαν εφέτος ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και ξεχώρισαν για την ποιότητά τους, την άρτια καλλιτεχνική δημιουργία και την άψογη τεχνική υλοποίηση. Το κοινό τις αγκάλιασε ένθερμα. Είναι χαρακτηριστικό πως περισσότεροι από 13.000 θεατές χειροκρότησαν τους καταξιωμένους ανθρώπους του θεάτρου και της μουσικής που παρουσίασαν τα έργα τους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Φεστιβάλ. Η μαζική αυτή προσέλευση του κοινού μας γεμίζει χαρά και ευθύνη, ώστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση και το επόμενο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που εύλογα έχουν καλλιεργηθεί»

SUP 0100 Enhanced NR

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560