ΠΑΟΔΗΒ: Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας έργων έκφρασης και δημιουργίας.

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με εικαστικούς και λογοτέχνες της πόλης, ανακοινώνει τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανάδειξης έργων έκφρασης και δημιουργίας.
Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους και τα έργα που θα φιλοξενηθούν αφορούν τις παρακάτω κατηγορίες :
  Εικαστικά (Ζωγραφική, Γλυπτική, Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Κολάζ, Video Art,Installations)
  Φωτογραφία
  Λογοτεχνία (Πεζό, Ποίηση, Νουβέλα, Διήγημα, Δοκίμια, Ιστορικά, Βιογραφίες)
Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από την επιτροπή καλλιτεχνών, στην οποία συμμετέχουν ο κ. Γιώργος Καλακαλλάς – Γλύπτης, η κα Στέλλα Πιπεράκη – Ιστορικός Τέχνης, ο κ. Δημήτρης Σκλείδης – Εικαστικός, η κα Γιώγια Σιώκου – Λογοτέχνης, η κα Σοφία Φουντουλάκη – Εικαστικός, και η κα Μαργαρίτα Πέτροβα – Εικαστικός.
 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εικαστική ψηφιακή πινακοθήκη, μπορούν να αποστείλουν σε υψηλή ανάλυση μέχρι 20 έργα  αντιπροσωπευτικά της δουλειάς τους, ένα σύντομο βιογραφικό έως διακόσιες λέξεις και μία φωτογραφία.
 Όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν το  λογοτεχνικό τους έργο, μπορούν να αποστείλουν έως δέκα ποιήματα ή λογοτεχνικά αποσπάσματα, ένα σύντομο βιογραφικό έως διακόσιες λέξεις και μία φωτογραφία.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον ΠΑΟΔΗΒ ( κα Μάστορη Αναστασία) 
-Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο - Ολυμπιονικών και Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)  - Τηλ. 2108101511, 2108101510
-Αλληλογραφία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. -Τοποθεσία Web : www.vrilissia-arts-sports.gr
ΚΟΛΑΖ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560