Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και η απονομή των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης του ΔΗ.ΚΕ.ΜΕ.

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και η απονομή των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης του ΔΗ.ΚΕ.ΜΕ.

Στην τελετή τονίστηκε η μεγάλη συνεισφορά και το έργο των Εθελοντών Καθηγητών στην επιτυχία και συνέχιση του θεσμού για 4η συνεχή χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Εθελοντές Καθηγητές, κ. Βουκελάτος Φίλιππος (Μαθηματικός), κ. Κολοβός Πέτρος (Μαθηματικός), κ.Κουτσούρη Θεοδώρα (καθηγήτρια Βιολογίας). Επίσης, οι κ. Παπαναστασοπούλου Ρουμπίνη (καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας), κ.Κόλλια Πηγή (καθηγήτρια Ισπανικής Γλώσσας), κ.Μπατή Νίνα (καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας), κ.Στεφανόπουλος Γεώργιος (καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας), καθώς και πλήθος μαθητών.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας & Εθελοντισμού ευχαριστεί θερμά την κ. Σύρμα Ευαγγελία Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων στο οποίο πραγματοποιούνται τα μαθήματα του ΔΗ.ΚΕ.ΜΕ., την κ.Σταματούλα Αλαβέρα καθώς και την κ.Κανελλάτου Μαρία για την γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος.
Επίσης, ευχαριστεί θερμά το «Φούρνο Βριλησσίων» και τον κ. Λάμπη Βέλο για την ευγενική χορηγία των γλυκισμάτων.

Το Δήμο Βριλησσίων εκπροσώπησαν ο κ. Βαφειάδης Κωνσταντίνος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και ο κ. Φυκίρης Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, οι οποίοι απένειμαν τα ειδικά βραβεία στους καθηγητές.

t

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560