Δείπνο Στο Σκοτάδι

 

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ενημερωτικό portal http://www.meallamatia.gr σας προσκαλεί:
στο Δείπνο Στο Σκοτάδι, το 13ο πανελλαδικά , το οποίο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, Κισσάβου 11 και ώρα 21.00.

Το «Δείπνο στο σκοτάδι» αποτελεί ένα διαδραστικό, πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μία μοναδική βιωματική εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ξυπνά κι οξύνει τις υπόλοιπες αισθήσεις, πλην της οράσεως, ενώ βοηθά επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και την καθημερινότητα μιας μεγάλης ομάδας συνανθρώπων μας. Σημειώνεται ότι, οι σερβιτόροι που θα καθοδηγούν και θα σερβίρουν τους καλεσμένους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών «Dinner in The Dark».
Οι παρευρισκόμενοι εκείνο το βράδυ, καλούνται να δειπνήσουν –με πλήρες μενού- στο απόλυτο σκοτάδι, λαμβανομένων εκ των προτέρων όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας –τηρούνται ευρωπαϊκές προδιαγραφές-, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την όραση τους! Μέχρι σήμερα, τη διοργάνωση έχουν απολαύσει πάνω από 2.200 άτομα ανά την Ελλάδα!
Η εκδήλωση θα απευθύνεται σε κατόχους προπωλημένων προσκλήσεων.
Κόστος πρόσκλησης 15€ με πλήρες μενού και κρασί – αναψυκτικά.
Θα υπάρχει η δυνατότητα για νηστίσιμο / vegan μενού εφόσον μας έχετε ενημερώσει 3 ημέρες πριν.
Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά με το πιάνο του μαέστρου Γ.Σιτώτη, ο οποίος συμμετέχει αφιλοκερδώς.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε υπέρ της «Career Sign», που εξειδικεύεται στον επαγγελματικό προσανατολισμό των ΑμεΑ (Βραβείο Social Impact Award 2017 – www.careersign.gr), και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων.
Πληροφορίες ΟΚΠΑ τηλ. 210-8100224

 jpegdipno

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560