Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ανακυκλωτή τηγανελαίου

Ο Δήμος Βριλησσίων καλεί εταιρείες συλλογής και ανακύκλωσης τηγανελαίου που ενδιαφέρονται να αναλάβουν, από τα τέλη Οκτωβρίου 2018, τη συλλογή τηγανελαίου και για όσο διαρκεί το πρόγραμμα σε:

  • 6 δημοτικά σχολεία και 7 Νηπιαγωγεία του Δήμου στο πλαίσιο του σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης, και
  • δημοτικά καταστήματα/ σημεία που θα υποδείξει ο Δήμος, στο πλαίσιο δράσεων για την ανακύκλωση.

Για τη διασφάλιση της καθαριότητας στα σχολεία-δημοτικά κτήρια και την ασφαλή συλλογή του τηγανελαίου, θα θέλαμε η συλλογή από τους μαθητές-συμμετέχοντες πολίτες να γίνεται σε πλαστικά μπουκάλια 1-1,5 λίτρου (αναψυκτικών ή νερού), τα οποία θα τοποθετούνται εντός ενός κάδου μεγέθους περίπου 40-80 λίτρων.

Ο σχολικός διαγωνισμός και οι γενικότερες δράσεις ανακύκλωσης, έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και δημοτικών υπαλλήλων. Στις δράσεις ανακύκλωσης θα υπάρχει παράλληλα ξεχωριστή συλλογή και άλλων υλικών όπως χαρτί, μπαταρίες και μικρές ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη  10 Οκτώβρη 2018.

novoville banner button 3

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

asxolikh

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018