Πρακτικό της υπ’ αριθ. 30/27.12.2023 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων και αίτηση συμμετοχής

Π ε ρ ί λ η ψ η «Εισήγηση για την μείωση - απαλλαγή των ευπαθών ομάδων από την καταβολή δημοτικών τελών καθαριότητας και ύδρευσης για το οικ. Έτος 2024»

Πρώτη φορά στο θέατρο τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Δύο τμήματα των δημοτικών μας παιδικών σταθμών, τα «Σπουργιτάκια» του Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού και τα «Λαγουδάκια» του Γ΄ Παιδικού Σταθμού, επισκέφτηκαν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συνοδεία των Παιδαγωγών τους, των Προϊσταμένων των σταθμών και της θεατρολόγου και παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Η Φάρμα των Ζώων» του Τζορτζ Όργουελ.

Νεανική βία: Ενημερώσεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της πόλης μας από το Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων

Το Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων πραγματοποίησε ενημερώσεις στους γονείς και τους κηδεμόνες των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης μας για το φαινόμενο της νεανικής βίας και παραβατικότητας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την οστεοπόρωση

Ο Δήμος Βριλήσσιων μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα διοργάνωσαν στα Δημοτικά Ιατρεία δωρεάν προληπτικό έλεγχο για την οστεοπόρωση.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

(MIS: 6002711) και ένταξη στο Πρόγραμμα "Αττική 2021-2027"

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βριλησσίων εδρεύει στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών επί της οδού Λ. Πεντέλης 62

Η Σχολή Γονέων του Δήμου Βριλησσίων στηρίζει τον αγώνα του μικρού Ραφαήλ

Η σημερινή συνάντηση της Σχολής Γονέων είναι αφιερωμένη στον μικρό Ραφαήλ. Προαιρετικά οι καλεσμένοι μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα ζωής του μικρού παιδιού.
Το 18μηνο παιδάκι, από τη γέννησή του, δίνει μάχη με τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 και η θεραπεία του εκτός Ελλάδας αποτελεί μονόδρομο, έπειτα από την απόρριψη των δύο αιτήσεων που υπέβαλε η οικογένεια στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ.
Ο γονείς του απευθύνουν έκκληση για οικονομική στήριξη, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για να μεταβεί σε νοσοκομείο των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) και να παλέψει για μια καλύτερη ζωή.
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και ο Οργανσμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση Αλληλεγγύης για τον μικρό μαχητή της ζωής, σήμερα στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Κισσάβου 11).

Για 2η χρονιά το Πρόγραμμα Νοητικής Ενδυνάμωσης στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων συνεχίζει για 2η χρονιά το πρόγραμμα Κοινωνικής Αγωγής Υγείας και Ομάδων Νοητικής Ενδυνάμωσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία (Ε.Γ.Γ.Ε.) και τους ψυχολόγους του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Προγράμματα Λογοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες για 5η χρονιά στο Δήμο Βριλησσίων

Συνεχίζεται για 5η χρονιά η Λογοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, με αύξηση του αριθμού των τμημάτων ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα που υπάρχουν, σε συνέχιση της συνεργασίας μας με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560